Narodna stranka Vlasotince: Briga za građane – Istine i laži

VLASOTINCE

Čovek ne može a da se ne iznenadi kada vidi dve strari, da ljudi bacaju smeće gde stignu i da niko ne čini ništa po pitanju istog, saopštio je odbor Narodne stranke iz Vlasotinca.

“Baveći se čistoćom grada, zaboravljamo na čistoću sela i seoskih atara gde su divlje deponije česta slika i posledica neuređenog pitanja odlaganja otpada.

Građani nam se sve češće obraćaju zbog problema konstantnog pojavljivanja divljih deponija. To je problem koji se javlja se svuda a nadležni ne uspevaju da ga reše. Poslednji apel stigao nam je od gospodina koji živi u predgrađu Vlasotinca.

Konopnica,selo u opštini Vlasotince. Može se reći i prigradsko mesto.Selo sa oko 1000 stanovnika. Selo koje nema ni jedan jedini kontejner gde bi meštani mogli da odlažu otpad. Celo selo je pretvoreno u ogromnu deponiju, prilaz selu kao i prilaz školi i crkvi je zasut smećem. Od otpada se može naći sve, i komunalni i poljoprivredni. Na to niko ne obraća pažnju. I pored stalnog obraćanja nadležnima, niko ne reaguje.

To je slučaj sa većinom sela u našoj opštini. Ima i slučaja gde se privrednicima u selu Stajkovce naplaćuje izbacivanje otpada a isto se ne radi i istima nisu obezbeđeni kontejneri.

A nije da opština nema kontejnere. Početkom septembra prošle godine lokalni funkcioneri su se slikali pored istih, za koje je opština izdvojila 50.000 eura. Oni i dalje stoje na istom mestu i služe za slikanje vlastodržaca i rukovodstva JKP.

Narodna stranka Vlasotince je uočila problem u okviru kampanje, obilaskom sela opštine i razgovorom sa sve nezadovoljnijim stanovništvom. Naime,ovaj problem nije od juče,ali se pitamo dokle će opština da zatvara oči pred ovim problemom?!? Da li se tako voli svoj grad?!? Da li se tako brinu za očuvanje zdravlja svojih sugrađana i očuvanje životne sredine?!?

Narodna Stranka Vlasotince apsolutno osuđuje sadašnju opštinsku vlast, predsednika opštine,direktora JKP-a kao i sve ostale odgovorne za ovaj problem. I apelujemo da se u što kraćem vremenskom roku reši isti, jer isti ne iziskuje dodatna novčana sredstva.

Trećeg aprila biramo između ružne prošlosti sa SNS-om ili uređene države.A Vi znate šta da ćete da zaokružite!!! Ujedinjeni za pobedu Srbije!” navodi se u saopštenju te stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare