Narodna stranka: Račun bez krčmara

LESKOVAC

Dva i po meseca je trebalo direktoru Turističke organizacije Leskovca da plasira saopštenje u kome će se otkriti sva osionost i neodgovornost onih koji su na funkcijama na kojima mora da dominira razum i odgovornost, gde se kontroliše svaki trošak i račun pošto se radi o parama svih građana Leskovca koja se nalaze u gradskom budžetu, saopštio je danas Gradski odbor Narodne stranke.

“Direktor TOL-a i njegov pretpostavljeni, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović moraju obrazložiti građanima Leskovca sledeće:

  • Da li je razumno da se u doba katastrofalne epidemiološke situacije i kolapsa zdravstvenog sistema u Leskovcu organizuje visokorizična manifestacija?
  • Kako ste mogli u julu mesecu da ugovarate estradni program u iznosu od skoro 7 miliona dinara kada je dozvola za održavanje Roštiljijade doneta na sam dan otvaranja, 23.8.2021. godine?
  • Nije li vas sramota da u ime građana Leskovca potpisujete ugovor sa osvedočenim i pravno osuđenim kriminalcem u iznosu od 30.000 evra?

Koliko je ona uzela za sramotni jednočasovni nastup, prosečni obespravljeni i osiromašeni Leskovčanin ili Leskovčanka ne mogu da zarade za osam godina mukotrpnog rada po fabrikama kojima se hvali i diči Goran dr Cvetanović.

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu zahteva od lokalne vlasti da konačno shvate da ne raspolažu narodnim novcem da bi ga nerazumno trošili, već da svaki dinar odgovorno ulažu na poboljšanje kvaliteta života i kulture življenja svih građana.

Narodna stranka u Leskovcu obećava svim žiteljima Leskovca da će stati na put neodgovornim vlastodršcima i njihovim saradnicima i da će ispitati svaku zloupotrebu i načinjenu štetu, striktno poštujući slovo zakona. Kao dosledna, odgovorna i najbrojnija opoziciona organizacija u Srbiji, Narodna stranka će imati snage i odlučnosti da ispuni ovo obećanje dato građanima,” navodi se u saopštenju Narodne stranke Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare