Narodna stranka : Počeli radovi u “otetom” školskom dvorištu

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji oglašava se saopštenjem za javnost zbog početka radova i nelegalne gradnje na prostoru otudjenog školskog dvorišta Osnovne škole “Predrag Devedžić” od strane narodnog poslanika i predsenika Gradskog odbora SNS-a Slaviše Bulatovića.

“Otimači školskog dvorišta od 530 m2 koji su zemljište dobili po ceni od 2,5 evra po metru kvadratnom, što ukupno iznosi 1300 evra, žele da preko nelegalne gradnje i otimacine zarade preko 150.000 evra, izgradnjom stambene zgrade u kojoj će Slaviša Bulatović dobiti dva stana, lokal i garažu. Poverništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji se pita gde se pomenuti Bulatović “školovao” za ovakvu otimačinu državnog i školskog zemljista.

Zar to nije mogla da uradi OŠ “Predrag Devedžic”, da dozvoli investotoru da sruši staru školu i da na tom celom placu sazida nekoliko stambenih zgrada koje bi kasnije škola dobila u svom trajnom vlasništvu kako bi mogla da zbrine stanare koji privremeno stanuju u tom starom delu nekadašnje skole, te da ostale stanove proda i da na taj način obnovi kabinete, učionice, dvorište i fiskulturnu salu kao i fasadu škole. Mi iz povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji odgovorno stojimo iza nasih reci da ćemo sve to oduzeti i vratiti pravom vlasniku, tj. OŠ “Predrag Devedžić”, a mi držimo reč”, saopštilo je Povereništvo Narodne stranke Vranjska Banja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare