Narodna stranka: Novi Jutka u Vranju seksualno uznemirava medicinske sestre

VRANJE

Narodna stranka zahteva od nadležnih organa da hitno pokrenu postupak i utvrde odgovornost načelnika službe Hitne pomoći u Vranju i člana SNS-a Slađana Stanisavljevića, koga medicinska sestra Danijela Cvetković i njene koleginice optužuju za višegodišnje seksualno uznemiravanje i mobing.

“Posle Jutke iz Brusa, pojavio se novi Jutka u Vranju. Koliko još Jutki širom Srbije pod zaštitom vladajuće stranke maltretira žene? Oni su prava slika primitivizma i nasilja koje SNS sprovodi nad građanima Srbije. Naprednjačkoj bahatosti se konačno mora stati na put.

Narodna stranka poziva sve žrtve nasilja da nam se obrate, a naš pravni tim uglednih advokata će im pružiti pomoć.

Stanisavljević je, prema tvrdnjama zaposlenih, 8. oktobra u vidno alkoholisanom stanju nasrnuo na svog kolegu lekara, koji je pokušao da odbrani Danijelu Cvetković i druge medicinske sestre, i potom je reagovala policija i sačinila zapisnik.

Umesto da bude utvrđena odgovornost Stanisavljevića, Danijela Cvetković je sutradan obaveštena da će na 45 dana biti premeštena u Dečiji dispanzer u Vranju.

Danijela Cvetković je samohrana majka sa 23 godine radnog staža i nema nijednu prijavu niti primedbu pacijenata na račun svog rada.

Pozivamo nadležne organe da utvrde da li joj je Stanisavljević od 2014. godine slao poruke sa vulgarnim pozivima na seksualne odnose, a nakon što je uz podršku SNS-a u junu postavljen za načelnika Hitne pomoći u Vranju, počeo je da mobinguje na radnom mestu, dok se njoj i njenim koleginicama preti da će dobiti otkaze ako ne budu poslušne.

Narodna stranka će se boriti protiv svih Jutki iz Srbije i njihovog šefa Aleksandra Vučića, Jutke sa Andrićevog venca, koji ih je inspirisao svojom izjavom „tuci koga hoćeš, ali u svojoj kući“”, navodi s eu saopštenju ove stranke.  

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
:dr
:dr
4 godine pre

Kolicina laznih i netacnih informacija, svako ko radi u z c vranje vrlo dobro zna ko je dr sladjan i ko je m s danijela. Sramno je sto se ne objavljuju svi komentari, javno klevecete i optuzujete bez ikakvih vidljivih dokaza,a narod komentarise a ne poznaje pravu situaciju kao ni persone.