Narodna stranka Leskovac : Vučić rekao sve u oči al preko Pinka

LESKOVAC

Narodna stranka Leskovac najoštrije osuđuje agresivnu i nasilnu reakciju policije prema građanima koji su u Beogradu protestovali zahtevajući da RTS bude javni servis SVIH GRAĐANKI I GRAĐANA a ne samo službeno glasilo jedne partije! navodi se u saopštenju ove stranke.

“Jedini zahtev ljudi koji su mirno ušli u zgradu RTS-a bio je da organizatori protesta dobiju 5 minuta vremena na prvom kanalu RTS-a kako bi mogli da uživo iznesu svoje stavove! Glas opozicije ne čuje se u medijima ne 3 meseca koliko traju protesti, već punih 7 godina!

Vlast Aleksandra Vučića je, međutim, odlučila da je svrsishodnije primeniti silu i agresiju na građanima koji protestuju, nego im dati 5 minuta vremena na JAVNOM SERVISU kako bi narodu preneli razloge svog nezadovoljstva! 

Dosta je zanimljivo sa kakvim samopouzdanjem vlast govori o vladavini prava u zemlji u kojoj je na delu pravni genocid. U zemlji u kojoj se svaki dan izigravaju zakoni, procedure, propisi. U zemlji gde se za pokušaj ubistva novinara (prim.aut. Milana Jovanovića) dobija prekršajna prijava i kazna u novčanom iznosu od 50.000 dinara (423 eura!), u zemlji u kojoj Dragoljub Simonović, funkcioner SNS-a, koji je naručio to isto UBISTVO novinara dobije 30 dana pritvora, dok jedva punoletan momak koji je samo ušao u zgradu RTS-a po hitnom postupku biva osudjen na jednaku kaznu! U zemlji u kojoj se ne odgovara ako ubiješ ženu na naplatnoj rampi ili devojčicu na pešačkom prelazu samo zato što si član/pristalica vladajuće partije!

Aleksandar Vučić je međutim još jednom postavio svoja snažna pleća i spasao Srbiju.

Još jednom je pokazao i dokazao svoju veliku hrabrost time što je čelnicima opozicije sve rekao u oči. Preko Pink-a! Još jednom je satima u nameštenoj emisiji melodramatično odgovarao na nameštena pitanja pokušavajući da prikrije svo rasulo koje je napravila njegova vlast, u nedogled ponavljajući da je narodna volja u parlamentu. Ono što očigledno ne shvata je da je ono na ulici- narodna nevolja! 

Na kraju bismo uputili dobronameran savet svim simpatizerima vladajuće SNS stranke, pogotovo mladima, da budu slobodnomisleći i svoji, a ne da po komandi u gluvo doba, egzaltirano kliču – televizoru! 

JAVNI SERVIS- NAŠE PRAVO DA ZNAMO SVE! ,

navodi se u saopštenju Narodne stranke koje u celini prenosimo.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jovanka
Jovanka
5 godine pre

Kada je javni servis partijska propagandna mašinerija, onda je negde i dužnost građana da na svaki način pokušaju da povrate slobodu medija i ostvare javni interes.

zoe
zoe
5 godine pre

Kanal koji najbrze i najmasovnije prenosi i pokriva informisanje jeste televizija. Predsednik mora da putuje, predstavlja zemlju po inostranstvu, lobira za podrsku nasim politickim predlozima za Kosovo. Zato nije cudno sto je potrebna brza reakcija putem televizije.

Bokica
Bokica
5 godine pre

Koja je pa ovo Narodna stranka, verovatno sto im clanovi staju u jedan kombi.