Narodna stranka kritikuje novo zaduživanje grada Vranja

VRANJE

Gradski odbor Narodne stranke Vranje reaguje na novo zaduživanje grada od 190 miliona dinara i iznosi najoštrije kritike na ovakvo rasipničko i nedomaćinsko ponašanje gradske vlasti, koja svih ovih godina vodi jednu izuzetno pogubnu i rasipničku politiku zaduživanja grada, saopšteno je danas.

“Mi smo i ranije više puta oštro kritikovali praksu zaduživanja gradu kao vida najlakšeg načina punjenja budžetskog deficita koji ova vlast koristi, a sve radi ispumpavanja istog kroz raznorazne kombinacije, mahinacije i odlivanja novca u provatne džepove ljudima bliskih vlasti.

Kao jedan od razloga za zaduživanje navodi se ponovo, po ko zna koji put i vrtić u naselju Raška.

Gospodine gradonačelniče Milenkoviću koliko puta ste do sada već zadužili grad na kontu izgradnje tog istog vrtića? Koliko dugo gradite taj vrtić i koliko vam je novca potrebno da ga završite? Da li taj vrtić postaje rupa bez dna koja samo služi za ispumpavanje budžetskog novca?

Strašno je koliko nemata skrupula i obzira, koliko nemate stida da se zapitate da li je ovo normalno? Da li je normalno da se konstantno dižu nekakvi krediti na kontu jednog vrtića koji se gradi godinama, čiji su svi rokovi za završetak izgradnje davno probijeni? Da li ste svesni koliko ste providni u toj vašoj nameri da uništite ovaj grad ostavljajući ga u sve većim dugovima?

Zadužujete grad dva puta godišnje i tako funkcionišete umesto da dovodite investicije.

U svakom slučaju pod vašom vlašću grad postaje sve siromašniji, ruiniraniji i prazniji ali to je vaš manir lojalnog naprednjaka.

Žalosno je što će nakon vaše vlasti od našeg grad ostati samo ruina sa ogromnim dugovima”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare