Narodna stranka: Koliko ”Milenijum tim” prihoduje za 1 sat, toliko 20 obespravljenih i poniženih radnika u Srbiji ne mogu da zarade za mesec dana

LESKOVAC

“U Srbiji postoji kompanija čiji je dijapazon poslovanja takav da pokriva poslove gasifikacije, energetike, bušenja bunara, bavi se banjskim turizmom, infrastrukturom, građevinarstvom, vinogradarstvom, zadire u sferu medijskih sloboda, kulture i informisanja.

Sve bi ovo upućivalo da je čast i privilegija što naša država ima svetski potentnu firmu, da se ne radi o kompromitovanom ”Milenijum timu” koji koristi sve blagodeti i raspoložive kriminalne tokove i korumpirano, pravno zagađeno tlo da prihoduje neverovatnih 9,4 milijardi dinara na godišnjem nivou.

U državi koju je Vučićev režim zadužio do frapantnih 27 milijardi evra, u Srbiji koju je naprednjačko-socijalistička vlast dovela do prosjačkog štapa, postoji kompanija koja prihoduje milion dinara za šezdeset minuta. Koliko ”Milenijum tim” prihoduje za jedan sat, toliko dvadeset obespravljenih i poniženih radnika u Srbiji ne mogu da zarade za mesec dana.

Nakaradni režim je do destruktivne perfekcije usavršio formiranje i zaštitu burazersko kumovskih ”kompanija” preko kojih besomučno isisava narodni novac iz državne kase u privatne džepove.

Na veliku žalost građana, ni Leskovac nije pošteđen od nekontrolisanog širenja ”poslova” ”Milenijum tima”, na šta upućuju sinhronizovane posete Aleksandra Vučića, Siniše Malog i Vulina njihovom saborcu Goranu Cvetanoviću, što po kafanama, što po vinogradima i kojekude. Te posete državnog vrha gradonačelniku Leskovca za posledicu imaju vrlo sumnjive aktivnosti vezane za plodno zemljište u selu Vinarcu, gde je ”Milenijum tim” posredno angažovan na krčenju kondiciono dobrih zasada sa vinovom lozom, ne starijim od deset godina.

Meštani su zaprepašćeni ovim štetočinskim aktom, a šira javnost opravdano sumnja da će ”Milenijum tim” uz podršku lokalne vlasti višestruko prihodovati, kombinacijom devastiranja vinograda i naknadnog korišćenja državnih subvencija za podizanje novih zasada.

Gradski odbor Narodne stranke kategorički staje u odbranu prava i zakona i zahteva od gradonačelnika Leskovca i njegove poslušničke svite zvane Gradsko veće, da odmah zaustave sve aktivnosti ”Milenijum tima” koje su vezane za kupovinu ”Navip plantaže” u selu Vinarcu nadomak Leskovca”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Medija tim Gradskog odbora Narodne stranke Leskovac.

Regionalna informativna agencija JUGpress je zatražila odgovor ili reakciju na ove tvrdenje od Ivana Bošnjaka, zamenika generalnog direktora kompanije Milenijum Tim.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare