Narodna stranka: Kako je kafić “Kičer” odvojen od Specijalne bolnice i pao u privatne ruke?

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji pita aktuelno rukovodstvo te opštine kako je i na koji način kafić “Kičer” odvojen od Specijalne bolnice u Vranjskoj Banji i pao u privatne ruke?

“Iako je bivši direktor specijalne bolnice Svetislav Stošić bio smetnja dvojici banjskih političara koji su želeli da se privatizuje kafić “Kičer” i da  na taj način dele profit sa fiktivnim vlasnikom pomenutog kafić koji je isti dobio  posredstvom politike?

Da li je tačno i to da bi dotični dvojac došao do željenog cilja, na upravnom odboru Specijalne bolnice smenjen je sada bivši direktor Srošić i deo Nadzornog odbora i bez znanja i dozvole Ministarstva zdravlja, a tek sa imenovanjem nove direktorke došlo je do te političke odluke?

Povereništvo Narodne stranke u Vranjskoj Banji izražava sumnju da je privatizacija kafića “Kičer” krivično delo za koje će odgovorni biti procesuirani nakon pada ovog režima.

Ovakvo otimanje državne imovine i prirodnih resursa Republike Srbije od strane naprednjačkog režima ostaće nazapamćeno u novijoj istoriji Srbije, a u toj sveopštoj otimačini jedna od opština koje su najviše pogođene ovom devastacijom, pljačkom i razaranjem je i Vranjska Banja”, navodi Povereništvo Narodne stranke Vranjska Banja z saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare