Narodna stranka: Grejanje i različita obećanja

LESKOVAC

Iako mesecima slušamo obećanja direktora Toplane i gradonačelnika Leskovca da je ovo preduzeće spremno za grejnu sezonu i da restrikcije neće biti, iako je i sam direktor javno rekao da grejna sezona kreće na vreme, istog dana u večernjim satima Gradsko veće donosi još jednu skandaloznu odluku da se grejna sezona odlaže i tako građanima Leskovca ukida zakonom zagarantovano pravo na grejanje, saopštio je leskovački odbor Narodne stranke.

” Na to isto grejanje čiju su cenu još samo pre mesec dana povećali za neverovatnih 35%. I sve u interesu građana, naravno. Pa gospodo dokle više? Da li ste se zapitali kako se porodice sa malom decom greju, kako se naši najstariji građani greju? Da li znate da deca sede u jaknama u školskim klupama? Da građani iako plaćaju grejanje, moraju naknadno da uključuju grejalice i ostala grejna tela i troše električnu energiju koju ste takođe poskupeli. Da li vam je narod dao mandat za ovakvo zlostavljanje? Gradski odbor Narodne stranke Leskovac traži da se ova skandalozna odluka ukine i da se građanima omogući da jutro i veče dočekaju sa toplim radijatorima kada temperature ovih dana padaju do 6 stepeni iznad nule.

 A dok cene hrane i svega ostalog ovih dana divljaju, o tome vlasti samo ćute i ne pokušavaju da to spreče, bahaćenje se nastavlja trošenjem narodnih para dovođenjem estradih umetnica, svakim povodom, koje za dva sata pevanja uzimaju preko 10.000. eura. Koliko vremena treba jednom doktoru ili prosvetnom radniku da zaradi ovaj novac? Narodna stranka postavlja pitanje  da li su ova plaćanja iz gradske kase u interesu građana ili pojedinaca koji dele profit sa menadžerima? Neka to objasne građanima koji primaju minimalnu zaradu i imaju najniža primanja u Republici Srbiji. 

Narodna stranka će preispitati sve tokove novca kada dođe do promene vlasti i zato ta promena mora doći što pre da prestane ovo bahaćenje. Hleb i ostale namirnice potrebne za život sve skuplje, a nude se jednako skupe zabave na još nezavršenom preskupom trgu, pevačice za svaku priliku, stadioni sa grejanjem dok se odlaže grejna sezona. I zato revanšizam ! Sve po zakonu !!! navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Trlababalan ...
Trlababalan ...
1 godina pre

Jos jedna u seriji prizemnih konferencija neozbiljne grupe ljudi. Ako mislite da stvorite neki kredibilitet, trebalo je da proucite odluku o uslovima i nacinu…. i ako ima osnova ( a ima), podnesete krivicne prijave. Imate valjda nekog advokata za clana. Ovakve bezlicne konferencije cuvajte za druzenje po kafanama.

aca
aca
1 godina pre

U petak nam stiže veliki vođa pa bi trebalo da iisključe i struju svuda.Ako možemo bez vode i grejanja ne treba nam ni struja.Pa kad dođe neka bude srećan i PONOSAN na Srbiju