Narodna stranka: Da zasija dečji osmeh

LESKOVAC

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu zahteva od rukovodstva Grada Leskovca da na trenutak zaustavi svoju praksu nerazumnog trošenja novca građana, te da u ova vrlo teška vremena posluša dobronamerni apel prepun plemenitosti.

Narodna stranka u Leskovcu apeluje na lokalnu upravu na čelu sa gradonačelnikom da novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmeri na lečenje bolesne dece.

Sada nije vreme za pompezna slavlja, bine i vatromete, vreme je da gradonačelnik i lokalno rukovodstvo podrže građane koji se bore da prikupe novac za spas dece čije lečenje ne može da obezbedi državni zdravstveni fond.

Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu apeluje da se obustave novogodišnja slavlja i ne pali dodatna novogodišnja rasveta. Umesto nje, upalimo nadu za život ove dece. Umesto trgova i bina za Novu godinu, neka zasija dečji osmeh!

Narodna stranka poziva sve slobodoumne i savesne građane da potpišu peticiju kojom spašavamo živote i deci vraćamo osmehe na lica: https://forms.gle/TLX6kLLYhoExkHm1A

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare