Naprednjačkoj vlasti u gradu zbog sujete, nesposobnosti i neodgovornosti lakše je da ruši nego da završi kapitalne projekte

NIŠ

Pre nego je naprednjačka družina preuzela vlast u gradu, započeti su mnogi kapitalni projekti, koji su zaboravljeni i ostavljeni po strani da propadaju usled nebrige i neodgovornog ponašanja aktuelne niške vlasti, saopštio je Gradski odbor Zajedno.

“Jedan od takvih je nadvožnjak koji se nalazi na izlazu iz Niša prema Zaječaru, iznad auto-puta, koji vodi prema Dimitrovgradu i Sofiji i ukoliko ne bude dovoljnog pritiska javnosti, na ovu nezainteresovanu i nesposobnu nišku vlast, on će biti srušen.

Nažalost, tako funkcioniše njihov sistem, onih koji ne razumeju šta znači još jedan ulaz odnosno izlaz iz grada i sela, kao i prilaz imovini i poljoprivrednom zemljištu koje se obrađuje.

Na stotine nadvožnjaka je izgrađeno na auto-putevima širom Srbije, pa kako je zapelo baš kod ovog i da li će ušteda na dogradnji još jednog kraka na nadvožnjaku za zaobilaznu prugu oko Niša, na nama Nišlijama, biti tolika da će spasiti Srbiju?

Ipak je nešto drugo u pitanju – među predstavnicima naprednjačke vlasti u gradu nema ko da vodi računa o interesima građana Niša, lakše im je da sagnu glavu i poslušaju nečiju suludu ideju o rušenju koja dolazi iz Beograda, umesto da završe započeto u interesu svojih sugrađana.

Suvišno je trošiti reči o značaju nadvožnjaka koji spaja grad Niš, Donju Vrežinu i obližnja sela, Donji i Gornji Matejevac i Knez Selo i imovine koju naši sugrađani poseduju sa jedne i druge strane auto-puta.

Mnogo je naših sugrađana koji trpe ogromnu višedecenijsku štetu od 80-ih kada je zatvoren ovaj put zbog izgradnje auto-puta, a sada i nefunkcinalnosti ovog nadvožnjaka. Međutim ovolika drskost, nerazumevanje i bezobrazluk koji vodi do rušenja nadvožnjaka umesto dogradnje u ovom gradu se ne pamti.

Stranka ZAJEDNO u Nišu i ovog puta insistira na odgovornosti i razumevanju, da se ovaj kapitalni projekat uzdigne iznad svih stranačkih i ličnih interesa, da isti bude dograđen za potrebe izmeštanja zaobilazne pruge i da našim sugrađanima bude vraćeno ono što im je davno uskraćeno i oteto”, navodi se u saopštenju.

           

Informativna služba GO ZAJEDNO Niš

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare