Naprednjaci Niša proslavili slavu  i desetogodišnjicu postojanja

NIŠ

Svečanim činom sečenja slavskog kolača u niškom Svetosavskom domu, danas su niški Naprednjaci ( gradski odbor SNS) obeležili  stranačku slavu Sveta Petka i desetogodišnjicu postojanja.

“Na ovaj isti dan, pre 10 godina, osnovana je Srpska napredna stranka, a njeni osnivači i vizionari još tada su shvatili da Srbija mora i brže i jače i bolje. Mnogi su tada , i oni koji su bili na vlasti ali i oni iz opozicije tada su želeli da spreče to novo, napredno i progresivno u Srbiji. ” , izjavio je poverenik GrO SNS Niš Zvezdan Milovanović, koji je dodao da je Srpska napredna stranka tada pbedila jer je opstala. “ Svaka naredna godina je bila deset puta bolja, jača. Zato što smo radili deset puta više zato smo i 10 puta brže došli do ove situacije u kojoj smo” .

On je čestitao slavu svim naprednjacima. “Srpska napredna stranka ne sme da zastane, uspori. Dajmo šansu mladima i zajedno sa predsednikom stranke Aleksandrom Vučićem nastavimo putem ka 10 puta boljoj i lepšoj Srbiji”, rekao je Milovanović koji je istakao da jačanje Srpske napredne stranke znači i jačanje države jer bi u “ suprotnom moglo vrlo lako da dođe do toga da se vrati stanje iz 2012. godine, jada je stanje u Srbiji bilo izuzetno loše”.  

Svečanoj liturgiji prisustvovao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović, predsednik Skupštine grada Niša Rade Rajković, načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski, koalicioni partneri, mnogobrojno članstvo i simpatizeri stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare