NAPADNUT SRPSKI BRAČNI PAR U BERIVOJCU

KOSOVSKA KAMENICA

 

Dvojica mladića Albanaca, sinoć, pola sata posle ponoći, napala su bračni par Stanojević ispred njihove kuće u nasleju Berivojce koje se

nalazi na samom ulazu u Kosovsku Kamenicu .

 

Kakos u JUGpressu preneli očevidci, incident se dogido kada je Negovan Stanoijević izašao iz kuće sa gostima koji su u njegovoj porodici bilii na porodičnoj svečanosti.

Stanojevića su napali gosti kafane čiji je vlasnik Albanac I koja se nalazi preko puta njegove kuće a koje je zamolio da pomere automobile kojima sum u zatvorili kapiju.

Kako su nam preneli očevidci, kada je Stanojević krenuo prem a kafani, ispred nejga su izašla trojica mladjih muškaraca Albanaca i pitali ga gde je pošao.

Kad im je on odgovorio da je krenuo u kafanu da zamoli goste da sklone automobile   parkirane ispred njegove kapije , zbog kojih ne može da izadje iz dvorišta, dvojica

su ga fizički napala .

Onda su napali i njegovu ženu

Kada su njih dvoje uzspeli dsa udju u dvorište I zavtore vrata, Albanci su nastavili da gadjaju njigovu kuću a demolirali su I dva automobile  čiji su vlasnici Srbi.

Srbi iz Berivojca kažu da napadači nisu ni iz niihovog naselja ni iz Kosovske Kamenice već da su došli sa strane.

Šokirani su zbog incidenta koji se dogodio  zbog , akka kažu, sitnice.

Portparol Kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani kaže da je o ovom incidentu obaveštena policija koja je veoma brzo izašla na mesto dogadjaja I da ej istraga u toku.

U naselju Berivojce većinom žive Srbi  a ima I Albanaca I Roma.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare