Najmanje 10 mrtvih u udesu autobusa kosovskih tablica kod Slavonskog Broda

SLAVONSKI BROD-PRIŠTINA

Deset osoba je poginulo, a više desetina povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kada je autobus kosovskih oznaka sleteo jutros sa kolovoza na autoputu kod Slavonskog Brodam javljaju frvatski mediji.

Policija je oko 6:20 časova dobila dojavu da se na autoputu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj kolovoznoj traci dogodila saobraćajna nesreća. “Situacija je vrlo teška i još uvek je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu”, rekao je Damir Brezić, portparol brodsko-posavske policije. Takođe, policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom, nego o kosovskom autobusu. 

“Tokom obavljanja uviđaja, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetina prevezeno u bolnicu u Slavonskom Brodu”, objavila je policija u 9 sati. Prema za sada dostupnim informacijama, u bolnici je više od 30 osoba. Prve informacije govorile su da se radi o autobusu makedonskih oznaka.

 U toku je uviđaj.

Izvor: Index.hr

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare