Najbolji mladi medicinari su i najbolji ambasadori grada

  NIŠ

                        Marija Milošević i Marko Trojanović prvi su na listi Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu, odnosno VMA i u njihovu čast je organizovan prijem u Kancelariji za mlade Grada Niša gde se sa njima sreo i razgovarao Jovan Milić.

                         Marko Trojanović, maturant Medicinske škole u Nišu na smeru za farmaceute prvi je na rang listi Vojnomedicinske Akademije u Beogradu sa osvojenih 95,84 poena, dok je njegova drugarica iz škole Marija Milošević, prva na rang listi Medicinskog fakulteta u Nišu sa osvojenih 99 od maksimalnih 100 poena.

                            “Vašim rezultatima činite ponosnim sve nas. Znajte da na podršku Kancelarije za mlade Grada Niša, možete uvek da računate. Želimo vam puno sreće na studijama i želimo da nastavite da budete tako dobri ambasadori našeg grada”, istaknuto je na prijemu.

                           Kancelarija za mlade Grada Niša je ove mlade ljude koji koračaju kroz  život sa jasnim ciljem nagradila simboličnim poklonima – dobili su knjige. No, za njih  je to vredan poklon jer su pokazali da znanjem mogu da dosegnu do ciljeva koje su sebi zacrtali i da je, upravo, znanje vrednost koju niko ne može da im oduzme, jer ovo pripada samo njima i njihovo je oružje kojim se bore za bolju budućnost, svoju, ali i zajednice kojoj pripadaju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare