„Nais“ osvojio turnir u Rumuniji

NIŠ

Niški košarkaši u kolicima  proteklog vikenda su osvojili tradicionalni turnir TIBFR „Maria“ koji je održan u rumunskom gradu Oradei. U konkurenciji od četiri ekipe iz tri države, Poljska, Rumunija, Srbija, pobedili su u polufinalu poljski Poznanj. U finalanoj utakmici niški KKK „Nais“ pobedio  domaćina ASD Oradea i tako se popeo na pobednički tron.

                          „Reč je o turniru koji se već 18 godina održava krajem leta. U prošlosti su na njemu učestvovale ekipe iz Poljske, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije… Zahvaljujem se domaćinu na pozivu. Drago mi je što smo osvojili ovaj turnir i stali u red poznatih ekipa našeg sporta“ , rekao je predsednik KKK „Nais“,  Dejan Šimandli. 

                         Turnir u Oradei je odlična priprema KKK Nais za predstojeću sezonu. Stručnom štabu je bilo od značaja da testira trenutnu uigranost, ali i da sklopi nova poznanstva.   

  

                       „Klub koji vodim je ponosan na svoje igrače. Reprezentativac Filip Jovanović je naš novi član, uklopio se sjajno sa ostatkom ekipe, sa njim dobijamo na tranziciji i organizaciji pozicionog napada. Nemanja Tadić, Aleksandar Dinić i Vojin Stevanović su efikasno igrali pod oba koša. Odbrana je bila disciplinovana i od nje je sve polazilo. Obe utakmice smo potpuno kontrolisali“, istakao je predsednik niških košarkaša u kolicima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare