Nagradna ekskurzija za „vukovce“

LESKOVAC

Po tradiciji maturanti leskovačkih srednjih škola, koji su okom školovanja imali sve petice i nosioci su Vukove diplome su od Grada Leskovca dobili nagradnu ekskurziju. Na ovo putovanje otputovalo je 70 maturanata. Srećan put i lep provod poželeo im je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podsetivši da Grad Leskovac konstantno nagrađuje talenat, znanje i uspeh.

„Ulaganje u budućnost našeg grada i naše zemlje ne može se zamisliti bez ulaganja u mlade. Nagradna eksurzija je još jedan program koja ima za cilj podršku i afirmaciju mladih ljudi. Želimo da pokažemo da cenimo vaš talenat i uspeh, a najbolji učenici imaće priliku da posete Jagodinu, Kragujevac, Beograd, Novi Sad, Suboticu i Palić, Frušku Goru, Sremske Karlovce i druga prelepa mesta naše zemlje Srbije. Bez obrazovanja, bez ulaganja u nauku i bez napornog rada nema ni napretka. Vi ste to pokazali i zbog toga zaslužujete ovakvu simboličnu nagradu.“

U ime nagrađenih učenika zahvalila se Jovana Stojanović, đak generacije Trgovinsko-ugostiteljske škole koja je rekla da će ih ova nagrada dodatno motivisati na nova velika dostignuća.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
RUČAK
RUČAK
1 godina pre

Decu su danas pustili bez ručka da se šetaju Beogradom i sami snalaze. Sramota zar u lokalnoj samoupravi ništa ne mogu da odrade kako treba? Važno da su se slikali!

Jelena
Jelena
1 godina pre

Objavili su poziv 4. jula i napisali da se ide sredinom avgusta, a onda, naglo, odlucili da se ide 20. jula?! U najmanju ruku neprofesionalno.