Nagrađeni pobednici takmičenja iz bezbednosti saobraćaja

 

VRANJE

Savet za bezbednost saobraćaja i Tehnička škola u Vranju, drugu godinu zaredom, organizuju takmičenje za učenike srednjih škola u poznavanju saobraćajnih propisa i vožnje.

O značaju ove aktivnosti, u Skupštini grada,, govorio je Ivica Ristić, predstavnik Tehničke škole potencirajući da je prevencija najvažnija odnosno permanentna edukacija učenika, što Savet za bezbednost saobraćaja kroz različite aktivnosti praktikuje.

Učenicima se obratio i gradonačelnik i predsednik Saveta, dr Slobodan Milenković koji je ukazao na alarmantan podatak da u svakoj drugoj saobraćajnoj nezgodi učestvuje mlado lice uzrasta od 17 do 25 godin.

vranje-nagrdajeni-uenici

„Posledice su velike i nažalost neke se završavaju tragičnim ishodom. S toga nam je prioritet da izgradite pravilne stavove u saobraćaju. Kroz jedno ovakvo takmičenje vi ste pokazali zrelost, na čemu vam čestitam“, rekao je gradonačelnik dr Milenković.

vranje-nagradjeni-ucenici

U konkurenciji devojaka najbolja je bila Sofija Nakić iz Gimnazije, koja je dobila diplomu i 15.000 dinara, drugo mesto i 10.000 dinara pripalo je Aleksandri Stojković iz Medicinske škole, a treće mesto i 5.000 dinara Jovani Nikolić iz Gimnazije. U konkurenciji muškaraca prvi je bio Miloš Mladenović, drugi Dušan Trajković i treći Nikola Trajković, svi iz Tehničke škole, koji su takođe novčano nagrađeni. U ime dobitnika zahvalio se Miloš Mladenović.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare