Nagrade uspešnim studentima

VRANJE

Lokalna samouprava i ove godine nagradiće  30 najuspešnijih studenata iz Vranja sa po 20.000 dinara izjavila je, u utorak, portparolka Gradskog veća Zorica Jović.

Ona je dodala da je tekst javnog poziva za dodelu nagrada uspešnim studentima usvojen na sednici Gradskog veća i biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja u ponedeljak, 8. oktobra.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana.

„Opšti uslovi za ostvarivanje prava na nagradu u novcu propisuju da su podnosioci zahteva redovni studenti visokoškolske ustanove, da su redovni studenti od treće do šeste godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija ili studenti master studija. Potrebno je da su prvi put upisali odgovarajuću godinu i da nisu obnovili nijednu godinu studija, da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9,25 i da imaju prebivalište na teritoriji Grada Vranja“, rekla je Jovićeva.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnose se Odeljenju za društvenu delatnost, Odseku za obrazovanje, sa naznakom – za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima.

Prijave se podnose preko pisarnice Gradske uprave, a informacije se mogu dobiti na šalteru broj 1 Gradske uprave ili na broj telefona: 017/421 627.

Grad Vranje je prošle godine uvelo praksu da novčano nagrađuje 30 najuspešnijih studenata.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare