Nagrada studentima Elektronskog fakulteta univerziteta u Nišu

NIŠ

U konkurenciji 16 timova iz 18 institucija, studenti Elektronskog fakulteta iz Niša osvojili su drugu nagradu na takmičenju iz bezbednosti računarskih sistema i mreža, objavio je na svom sajtu Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu.

                         Nikola Mladenović, Bogdan Micić i Veljko Mihajlović su na trećem po redu nacionalnom takmičenju iz bezbednosti računarskih sistema i mreža pod nazivom „Serbian Cybersecurity Challange“, koje je održano  u Beogradu, osvojili drugo mesto.

                        Tim sa Elektronskog fakulteta je u konkurenciji od 16 timova iz 18 institucija, od kojih je 10 fakulteta, bio odličan i pokazao kvalitet u takmičenju timova, koji su zadatke iz napada i odbrane sistema radili na nezavisnoj platformi.

                     Prvo mesto osvojili su studenti Računarskog fakulteta u Beogradu, a treće i četvrto mesto zauzeli su timovi ETF-a iz Beograda. Peto mesto pripalo je Fakuletetu tehničkih nauka iz Novog Sada.

                      Studente Elektronskog fakulteta pripremao je profesor Vladimir Ćirić, dok je profesor Bratislav Predić bio u organizaciji takmičenja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare