Načelnik Službe za pneumoftiziologiju leskovačke bolnice pacijentima se obratio na fejsbuku: Ponašajmo se bez panike i nervoze

LESKOVAC
Načelnik Službe za pneumoftiziologiju leskovačke bolnice dr Dragan Jovanović, pacijentima se obratio na fejsbuku porukom “ponašajmo se bez panike i nervoze”.

Jovanović je pre nekoliko dana preuzeo i starenje o infektivnom odeljenju posle otkrivanja prisustva korona virusa kod načeknika tog odeljenje i skoto svih lekara i medicinskog osoblja.

” Dragi moji prijatelji..pacijenti…i potencijalni pacijenti ajdmo da shvatimo covid 19 infekciju kao svaku virusnu infekciju koja je nova a stara .

Ponašajmo se bez panike i visoko konzumiranog stresa koji i tako smanjen imunitet cov. virus prepoznaje strah i u strahu, mi mu omogućavamo i otvaramo put ka napredovanju…postajemo mu katalizator razvoja.

Izdignimo se ..izbacimo strah od slika i prica..koja pravi u vama veći stepen panike.

Dakle, isključimo paniku i strah, omogućimo ličnom imunitetu napredak a ne pad. I savladaćemo, snagom duše sa verom, izlečenje . Shvatimo da je ovo samo virus ko i svaki drugi i da nam treba mir u glavi .

Isključimo stanje konzumiranog stresa i panike i imaćemo rast imuniteta .Jačajmo samopuzdanje i snagu ličnosti .

Zapamtite, isključite strahove i paniku a koja je već našla put mnogo ranije u našim dušama serviranim informacijama koje su uvek najčešće negativne.

Dakle, menjajmo sebe. Isključimo paniku i strah, omogućimo sebi bolju odbranu. Shvatimo virusnu infekciju kao svaku drugu…

Umirimo glavu, vladajmo sobom, ne dozvolite da vašom glavom caruju strah i panika,

Ako to umete, uz imuno terapiju, imaćete brzi oporavak .Zapamtite ovo u vašoj glavi i duši molim vas”, napisao je doktor Jovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Marija
Marija
4 godine pre

Svaka cast, tako se pomaze ljudima lepim govorom i bez sirenja panike!

Vjaceslav
Vjaceslav
4 godine pre
Odgovori  Marija

Gospodjo Marija, samo da Vas podsetim: Kod Hiperborejaca je vazilo pravilo: Ne treba se bojati smrti. Tamo gde je ona, tu nismo mi, a gde smo mi nje nema.

Bratislav
Bratislav
4 godine pre

Svaka čast doktore,imamo poverenje u Vas i nadamo se uspehu

Bojan Kražić
Bojan Kražić
4 godine pre

Konačno da nam se obrati jedan pravi doktor. Racionalno i bez udvoričkog pekmeženja.

Maci
Maci
4 godine pre

Bravo za poruku doktora! Suština jeste u tome da nas političari i njima bliski, nazovi, doktori, kontinuirano “truju” neistinama i poluistinama i preplavljuju strahom! Ovakva manipulacija strahom je namerna, sa ciljem da nas pokori, obezglavi i podvrgne njihovoj volji!

Jordan
Jordan
4 godine pre
Odgovori  Maci

A nasi heroji doktori bez opreme …u majicama docekuju zarazene…

Bojana
Bojana
4 godine pre
Odgovori  Jordan

Ne bratele li su majce?

Jordan
Jordan
4 godine pre
Odgovori  Bojana

Ma jok…bebi dol