NA ZAVRŠNOM MITINGU U MEDVEDJI DOMINIRALI FUNKCIONERI SPS-A

MEDVEDJA

U Medvedji je danas održan završni predizborni miting SNS za vanredne lokalne izbore koji s eodržavaju u nedelju u toj opštini.

Miting je bukvalno tako I najavljen, kao miting SNS iako su na njemu učestvovali I funkcioneri I članovi I druge dve stranke koje sun a zajendičkoj listi, SPS I PUPS.

Na mitingu su govorili ili mu prisustvovali   ministar spoljnih poslova I predsednik SPS Ivica Dačić, ministar pravde Nikola Selaković, ministar energetike Aleksandar Antić,  Dragan Marković Palma,  Milan Krkobabić I drugi.

Miting je održan u sportskoj hali koja je bila mala da primi sve aktiviste koji su u Medvedju stigli, sudeći po registracijama na brojn im autobusima I automobilima, iz Pirota, NIša , Prokuplja, Vlasotinca , Leskovca uz one sa severa Kosova koji su već nedeljama u toj opštini kao I aktiviste SNS iz Medvedje.

A na putu do mitinga desila se I saobraćajka izmedju crnog džipa zatamnjenih stakala , ptokupačkih  registarskih oznaka I autobusa niškig tablica sa oznakom da se koristi za slobodnu vožnju.

Iako ranije najavljivan , premijer Srbije Aleksandar Vučić nije danas  bio u Medvedji a po broju prisutnih funkcionera ispada kao da je  ovo bio miting SPS-a.

A pisalo je da je miting SNS-a.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare