Na zahtev čitalaca: Trafo stanica na keju vlasništvo grada, Elektrodistribucija nije nadležna

#nazahtevcitalaca

LESKOVAC

Na tekst koji smo objavili juče o trafo stanici na keju, iza Sportske hale partizan, danas je stiglo objašnjenje iz Elektrodistribucije Srbije u kome se navodi da njihov ogranak u Leskovcu nije vlasnik te trafo stanice već grad Leskovca i da je ona u nadležnosti JP “Urbanizam i izgradnja” Leskovac.

To znači da je zapravo JP “Urbanizam i izgradnja” odgovorna i za to što više od mesec dana ova trafio stanica predstavlja opasnost za ljude i životinje jer su tad, kako navode naši čitaoci koji rade u blizini i polomljene zaštite na otvorima.

Čitaoci JUGpressa navode i da je Sportski centar, koji gazduje halom “Partizan” par puta zvanično obaveštavao leskovačku “Elektrodistribuciju” o ovom problemu i molio da reaguju.

Znači, sad da se poziva da problem reši JP “Urbanizam i izgradnja”.

A pismo iz Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd objavljujemo u celini.

Povodom teksta „Trafo stanica na keju predstavlja opasnost za okolinu“, koji je objavljen na vašem mediju 26.4.2022. godine, obaveštavamo vas sledeće:

Navedena trafo stanica TS 10/0,4 kV „Dom partizana“ u Leskovcu je izgrađena od strane grada Leskovca za potrebe napajanja električnom energijom sportskog centra „Dom partizana“. Ogranak Elektrodistribucije Leskovac nije vlasnik navedene trafo stanice. Trafo stanica je u nadležnosti JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bebe
Bebe
2 godine pre

Pređi brigo na drugoga