Na zahtev čitalaca: Pao plafon u hotelu Beograd

#nazahtevcitalaca

LESKOVAC

U velikoj sali restorana Montale, tako tvrde , u hotelu Beograd u centru Leskovca pao je plafon, javljaju čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress.

U ovom incidentu na sreću nije bilo povređenih.

Na snimcima koje su nam poslali čitaoci se vide ljudi kako beže i plafon koji pada.

Ovaj restoran, koji je najavljen kao “elitni” je u decembru prošle godine svečano otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zajedno sa vlasnikom

Prati
Obavesti me o
guest

13 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Navodno
Navodno
1 godina pre

Navodno je pao plafond…. Navodno ste vi I novinari…. A da … Zaboravio sam Americka nije kriv dok se nedokaze suprotno … Tako i za plafon dok neutvrde eksperti da je pao plafon ,za vas je jos uvek navodno.

Nebuloza
Nebuloza
1 godina pre

Na zahtev čitalaca: Pao plafon u hotelu BeogradNa zahtev citalaca: Vucic pao sa vlasti

Gipsar
Gipsar
1 godina pre

Dobar gipsar nema sta. Zna zanat,malo ukradi ovde malo onde,malo umesto 0.5 stavis 0.4 i eto posao zavrsen na podu

Zadnji put uredio 1 godina pre Gipsar
Lukrecije
Lukrecije
1 godina pre

Budimo malo realniji u prenošenju događaja. Tačno da je pao plafon, i to tzv spušteni plafon od gipsa. I da je na nekoga poao, ne bi ga fatalno povredio, tako da, osim sa aspekta senzacije i ilustracije da SNS bratija (javna i skrivena) sve poslove izvode bofl, škart, ovo nije vest koja zaslužuje vašu pažnju. Mislim da ste mnogo ozbiljniji. Trebalo bi sada pojuriti građevinsku inspekciju da se vidi koji inspektor je primio zgradu na upotrebu, da li je izvršen pregled i sve ostalo. Naša se inspekcija rigidno drži nekakvog prava da ne zalazi u privatne objekte, dvorišta, pa tako čisto sumnjam da je i ovde vršila nekakav prijem. Gazde neka se raspravljaju sa falš majstorima koji su im radili spušteni plafon. Sreća da nije pao onaj pravi plafon između spratova…E, to bi bila vest za novine…

nebitno
nebitno
1 godina pre
Odgovori  Lukrecije

Sram vas bilo

Retro
Retro
1 godina pre
Odgovori  Lukrecije

Kako bre nije vest za novine što je građevina koja je bila jedno kultno mesto sada svedena na toliko jeftinu da plafon pada? Jeftin plafon je pao na jeftinu salu, stoga nikakva šteta. Svako ko je tamo nekada odlazio zna da to sada nije ništa elitno, već više liči na fiskulturnu salu u koju se poređaju stolice iz učionice da bi se održala školska priredba. Elitni restorani imaju frizove i oslikane plafone sa skupocenim lusterima. Mogli su da povrate nekadašnji izgled sa fontanicom koja se btw dugo kotrljala po demoliranoj sali, pa da makar imamo retro estetiku i osećaj topline pri poseti dobro poznatog mesta za koje nas vežu lepe uspomene, što je važnije od elitizma, posebno ako je on lažan.

12244384_906574719427629_8291689920191114862_o.jpg
Predrag
Predrag
1 godina pre
Odgovori  Lukrecije

Vest je i kada saznamo istinit i dokumentovano radostan slučaj o događaju u kojem nije bilo ljudskih stradanja, gos´n Lukrecije. A Vaše mračnjaštvo neka nastavi iza ćoške da sačekuje tragične i tužne vesti.

Potop
Potop
1 godina pre

Kakvi vlasnici takvi i izvođači.Cela Srbija na staklenim nogama.

Cale
Cale
1 godina pre

Restoraa MoRtale. Bruka jedna! Naprednjaci, nesreće jedne. Za vaše vladavine takve su nesreće zadesile Srbiju i naš Leskovac, tako da će ovaj period ući u istoriju kao vreme jedne od najvećih nesreća, ne računajući Prvi, Drugi i Balkanske ratove.

Potop
Potop
1 godina pre
Odgovori  Cale

Što bi rekao Pantić ovi su gori od vulkana zemljotresa i poplava zajedno.Šojići.

Goran Rakić
Goran Rakić
1 godina pre
Odgovori  Cale

Naprednjake nema šta da je bruka,oni su javno takvi,nema šta skriveno.Bruka je za narod koji ih na izborima izabere.Nisu naprednjaci silom na vlasti.Kakva vlast,još gori narod.