Na vojnoj bazi JUG: Nebeski anđeli počistili OFK Topličanin

LESKOVAC-BUJANOVAC-PROKUPLJE-*VRANJE-VLAFIĆIN HAN-LEBANE-BOJNIK-VRANJSKA BANJA


Favorizovani OFK Topličanin iz Prokuplja prosto je zbrisan sa terena na vojnoj bazi ,,Jug” u meču sa fudbalerima Nebeskih anđela koji su do vrha napunili mrežu svog rivala koji je do nedavno bio u srpskoligaškom društvu.

U nastavku drugog dela prvenstva biće vrlo zanimljivih i krajnje neizvesnih ishoda, jer za šampionsku titulu pored Jedinstva iz Bošnjaca i SU Dinama Jug iz Vranja svoju šansu potražiće još i OFK Topličanin, OFK Morava iz Vladičinog Hana, a potajne nade imaju i Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja i Radan iz Lebana. Preostale ekipe moraće da vode brigu oko opstanka u zonskom stepenu takmičenja, jer reorganizacijom lige dolazi se do drastičnog smanjenja liga i baš zbog toga biće mnogo vatre i neizvesnosti u zoni ,,Jug”.
U ovom 19.kolu Radan je kao gost savladao sa 0:1 ekipu Gračanice, a vodeće Jedinstvo na svom terenu u Bošnjacu teškom mukom stiglo je do pobede od 3:2 u susretu sa ekipom Mineralca iz Vranjske banje. Gotovo da ništa ne funkcioniše kako treba u Vinarcu, jer fudbaleri Mladosti 1959 kao da su zaboravili da igraju fudbal, ili nemaju odgovarajući igrački kadar za zonski stepen takmičenja. Sramotan je poraz na svom terenu od 0:8 u meču sa ekipom Morave i Vladičinog Hana.

U Bojniku domaća Pusta reka sa 1.0 slavila je u susretu sa ekipom Svetlosti, dok je Jablanica iz Medveđe sa 4:2 poražena u Blacu od domaćeg Jastrepca. U susretu prvih komšija Plantaža je na svom terenu morala da prizna da je pobeda leskovačke Sloge od 1:2 potpuno zaslužena i da domaći fudbaleri imaju izuteno težak zadatak da od naredne sezone ne igraju u nižem stepenu takmičenja. U Gornjem Stopanju nije bilo iznenađenja u pogledu konačnog rezultata, domaće Jedinstvo sa 2:1 savladalo je nejaku ekipu Grackog. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare