Na trećoj sednici Gradskog veća biće razmatrano finansiranje projekata iz kulture

VRANJE

Na trećoj sednici Gradskog veća u ponedeljak, 26. februara biće razmatran Tekst javnog konkursa za finansiranje projekata iz oblasti kulture za 2024. godinu, Nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup lokacija za postavljanje bilborda na teritoriji Grada Vranja, javnim nadmetanjem, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Na sednici biće razmatrani i Posebni programi namirenja poverilaca u likvidacionom postupku javnih preduzeća ,,Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“. Na dnevnom redu su i Nacrt rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i Izveštaj o radu Gradskog štaba za 2023. godinu.

Takođe, biće razmatrani Finansijski planovi mesnih zajednica na teritoriji Grada Vranja za 2024. godinu, Strategija razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja Grada Vranja za period od 2023. do 2030. godine, Predlog rešenja o imenovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje, kao Predlog rešenja o imenovanju Komisije za realizaciju mera/programa aktivne politike zapošljavanja-LAPZ 2024-2026.  (kraj) DC/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare