Na takmičenju u Nišu članovi SK “Besna Kobila” imali najviše uspeha

VRANJE

Posle uspešno završene skijaške sezone članovi SK “Besna Kobila” iz Vranja krenuli su sa takmičenjima u okviru Roler lige Srbije u brzinskim disciplinama.

U Nišu je u subotu održano prvo kolo u okviru Roler lige Srbije u organizaciji Srpske Skejtbord i Roler Federacije, dok je tehnički organizator bilo Sportsko udruženje Extreme iz Niša. Učestvovalo je  60 takmičara iz Niša, Pirota i Vranja.

Kao i što se očekivalo SK “Besna Kobila” je imao  najviše uspeha i rezervisao trofej namenjen najboljoj ekipi u ligi.

Takmičari su osvojili ukupno 17 medalja i to po 6 zlatnih i srebrnih i 5 bronzanih.

Zlatom su se okitili, Mia Dedinac, Đurađ Ljubić, Luka Mitrović, Petra Ljubisavljević, Jovana Jovanović i Anastasija Veselinović.

Srebrni su bili Nikola Kostadinović, Lazar Spasić, Tadija Ljubisavljević, Milica Petković, Stefana Stojanović i Marija Stojković.

Bronzane medalje su osvojili Vuk Đorđević, Danica Mitrović,Dušan Trajković, Vukota Stanković i Danka Milovanović.

“Ovom trkom je počela domaća i međunarodna sezona trka, što brzinskih što slalom. Prioritet kluba je slalom na rolerima dok su speed discipline sekundarne u ovom trenutku, ali to ne smeta našim takmičarima da odnose pobede bez obzira na o kojo disciplini je reč”, kažu u klubu.

Sledeća trka ih očekuje u Sloveniji u Ilirskoj Bistrici u disciplini Inline Alpine Slalom. Ove godine takmičare očekuju Svetske Roler Igre u Barseloni gde će klub, grad i Srbiju predstavljati najbolja Srpska slalomašica Mia Dedinac, i Evropsko prvenstvo za sve kategorije u Španskom gadu Vilablino.

Kruna ovogodišnje roler sezone biće trke u Vranju gde će učestvovati najbolji svetski slalomaši iz Nemačke, Španije, Švajcarske, Slovačke, Češke, Letonije, Italije. 

Trkama će prethoditi roler kamp na Besnoj Kobili pod rukovodstvom najboljih svetskih trenera.n

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare