Na prvenstvu Srbije za juniore u džudou 10 medalja za klub ‘’Kinezis’’

NIŠ

Na Prvenstvu Srbije  za juniore, održanom u Beogradu, Univerzitetski Džudo klub “Kinezis” osvojio je čak 10 medalja i na taj način odbranio epitet najbolje ekipe sa Prvenstva Srbije za seniore.

 Zlatnu medalju osvojio je Aleksandar Stojkov u kategoriji do 100 kilograma. Srebrnim medaljama okitili su se Mina Pešić (-48kg), Mila Đorđević (-63kg), Slobodan Đorđević (-66kg), Miloš Milašević (-90kg), Andrija Stošić (+100kg). Dok su do bronzanog odličja došli Nevena Milić (-48kg), Pavle Krsmanović (-60kg), Đorđe Stanojević (-73kg) i Dejan Volaš (-73kg).

                            Nadomak medalje bili su Stefan Radovanović i Nikola Manić (5.mesto), a nastupili su još Mirko Perišić i Dušan Stanković.

                               “Ne sećam se kad se poslednji put desilo da jedan klub bude najbolji na Prvenstvu Srbije u juniorskom i seniorskom uzrastu. Nama je to ove godine pošlo za rukom, “dupla kruna”. Imamo izuzetno snažnu ekipu i bio bih neiskren kad bih rekao da ovo nismo očekivali. Naprotiv, mislili smo da ćemo da budemo još ubedljiviji”, rekao je                     doc. dr Nikola Milošević.

                              “Još jedan veliki uspeh u godini kad slavimo 30 godina postojanja Kluba. Ostaje još Superliga, u kojoj takođe imamo najviše ciljeve. Definitivno najuspešnija godina za nas, i motiv da budemo još bolji”,  kaže profesor dr Nemanja Stanković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare