NA ODBORNIČKOJ LISTI SNS SAMO LJAJIĆEVI I PENZIONERI

LESKOVAC

Na predloženoj odborničkoj listi Gradskog odbora SNS u Leskovcu  nalaze se , sem naprednjaka, samo još  predstavnici Socijlademokratske partije Srbije (SDPS) Rasima Ljajića, koju u Leskovcu vodi Gordana Savić, i predstavnici  PUPS-a.

Izvori JUGpressa bliski lokalnom političkom vrhu SNS su preneli da su, na toj listi dva kandidata za odbornika iz SDPS i dva iz PUPS-a.

Svi ostali , koji imaju dogovore ili gravitiraju ka SNS-u u Leskovcu , mogu da se dogovaraju jedino oko eventualnih pozicija u Gradskom veću ili nekom drugom organu ili javnom preduzeću, navode izvori JUGpressa.

Na ovaj način, kažu naši izvori, predsednik Gradskog odbora Goran Cvetanović ima nameru sa smanji mogućnost “prebega” odbornika sa svoje liste i obezbedi potpunu kontrolu u Skupštini grada nad svojom odborničkom grupom.

Cvetanović je pre nekoliko dana, nakon sednice Gradskog veća, imao sastanak sa lokalnim šefovima stranaka koje će biti na  listi SNS.

Prema našim izvorima, ambicioznije zahteve su imali predstavnici PUPS-a ali oni nisu urodili plodom.

Izvori iz Nove Srbija pak tvrde da ta stranka još uvek nije postigla konačan dogovor sa Cvetanovićem a dobri poznavaoci političke scene u Leskovcu  i aktera smatraju da se te priče iz ove stranke plasiraju kao svojevrsno “tvrdjenje pazara”.

Izvesno je da su predstavnici Pokreta socijalista i Pokreta  snaga Srbije Bogoljuba Karića zadovoljni ponudjenim, tvrde izvori JUGpressa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare