Na međunarodnom bokserskom turniru u Podgorici  : Ognjen Bidžić osvojio zlatnu medalju

VLASOTINCE
Na Međunarodnom bokserskom turniru ,,Trofej Podogorica” u glavnom gradu Crne Gore u ringu su ukrstili rukavice bokseri iz Crne Gore, Srbije, Kipra, Bosne i Hercegovine i Grčke. Reprezentacija Srbije na ovom turniru imala je osam svojih najboljih takmičara, a među njima bila su i dvojica iz Vlasotinca članovi BK ,,Arena”.
Najsjanije odličje zlatnu medalju za reprezentaciju Srbije osvojio je ,,Rosuljac” Ognjen Bidžić koji je u finalnoj borbi pobedio reprezentativca Hrvatske Vasilja Gabrijela i tako svoje učečšće na ovom tuniru učinio izuzetno uspešnim. Međutim drugi Vlasotinčanin mlađani Jovan Dimitrijević poražen je u polufinalu u meču sa Maiosom Zervidisom iz Grčke.

  • Veoma smo zadovoljni učinkom naših boksera na ovom prestižnom turniru a posebno se radujemo zlatnoj medalji našeg Ognjena Bidžića, koji je u potpunosti ispunio naša očekivanja. I sam selektor reprezentacije Srbije Vasiljević je bio izuzetno zadovoljan bokserskim umećem našeg Ognjena Bidžića, koji je tako obezbedio mesto u reprezentaciji Srbije na sledećem Evropskom prvenstvu koje će biti održano polovinom avgusta u Sloveniji. Drugi naš takmičar Jovan Dimitrijević se srčano borio ali je njegov protivnik, ovog puta, bio bolji uprkos činjenici da je mlađani Dimitrijević pokazao da se radi o veoma talentovan bokser – informisao nas je o učinku svojih boksera njihov trener Ivan Jović. (kraj) VS/LJS
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare