Na humanitarnom bazaru za Nadicu Stošić prikupljeno više od 147 hiljada dinara

VRANJE

U centru Vranja, na pešačkoj zoni, organizovan je humanitarni bazar za prikupljanje novčanih sredstava koja su neophodna za lečenje Nadice Stošić iz ovog grada koja boluje od multipla skleroze.

Novac joj je neophodan za nastavak lečenja u inostranstvu. Nadica zbog progresije bolesti ne može samostalno da hoda i ima šansu za izlečenje matičnim ćelijama u Rusiji. Potrebno je 50 hiljada evra.

Ovoj humanitarnoj akciji koju je organizovao Ženski solidarni front iz Vranja pridružili su se i Društvo onkoloških pacijenata i Škola fudbala „Prestiž“.

Svi koji su želeli da pomognu mogli su na štandu da kupe ili doniraju knjige ili da ostave dobrovojni prilog. Do 15 sati do kada je bio otvoren humanitarni bazar prikupljeno je preko 147 hiljada dinara.

Ljudi dobre volje koji nisu bili danas u prilici da učesvuju u ovoj akciji to mogu učiniti slanjem SMS poruke 1436 na 3030.

Organizatori najvaljuju još jedan humanitarni bazar, s obzirom da je prikupljen veliki broj knjiga. Tada će novac biti prikupljan za Vranjanku Snežani Stanković. Ova majka dvoje dece čeka na transplataciju bubrega.

Pomoć je neophodna joj jednoj sugrađanki. Reč je o Adrijani Simeonovoj kojoj može da se pomogne slanjem SMS poruke 1448 na 3030.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare