Na graničnim prelazima zadržavanja do jedan sat

PREŠEVO-BATROVCI-ŠID-HORGOŠ-KELEBIJA

Dobra vest za sve putnike koji srpsku granicu prelaze danas je da pred Vaskrs u putničkom prometu nisu zabeležena zadržavanja duža od sat vremena.

Za sad su na svim prelazima čekanja za putnike gotovo neosetna, mada se u popodnevnim satima broj vozila na izlazu iz zemlje povećao, posebno na prelazima koji vode ka Hrvatskoj, Mađarskoj i BiH.

Dok je stanje u putničkom prometu zadovoljavajuće, prizori sa terminala pokazuju da kolone kamiona na prelazima ka Hrvatskoj i Mađarskoj ne jenjavaju.

Na Batrovcima su zbog usporenog rada pograničnih službi susedne Hrvatske duge kolone kamiona i puna međuzona uobičajeni prizor, pa se tako tokom današnjeg dana na izlazu iz zemlje u teretnom prometu čeka do 6 sati.

Na obližnjem Šidu se iz istog razloga na izlaznoj strani čeka oko 3 sata, o čemu svedoči puna međuzona, dok na ulaznoj zadržavanja traju do sat vremena.

Zbog usporenog rada mađarskih pograničnih službi, teretni saobraćaj je na prelazu Horgoš i dalje otežan, a čekanja na izlazu iz Srbije traju do 6 sati. Na obližnjoj Kelebiji kamioni čekaju oko 5 sati na izlaznoj strani, dok gužvi na ulazu u Srbiju nema.

U odnosu na jučerašnji dan, kada se na izlazu iz zemlje čekalo 4 sata, situacija u teretnom saobraćaju na prelazu Vatin je normalizovana.

Na tom prelazu, kao i na Gradini, Preševu, Gostunu i Sremskoj Rači, zadržavanja su neosetna, pa za putnike traju maksimalno do sat vremena, a slična situacija je i u teretnom saobraćaju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x