Na deonici puta kod Živkova ugrađen drugi sloj asfalta

LESKOVAC

Na državnom putu drugog reda u dužini od 730 metara, na izlazu iz mesta Živkovo, ugrađuje se završni sloj asfalta. Vrednost radova je pet miliona dinara, a finansira ih JP „Putevi Srbije“ koje je zaduženo za redovno održavanje državnih puteva.

Nadrea Tošić, član kabineta gradonačelnika, kaže da je za stanovnike našeg grada ova investicija itekako značajna, a da će lokalna samouprava grada Leskovca, nastaviti da osluškuje potrebe građana, da ih artikuliše u saradnji sa republičkim institucijama i preduzećima kako bi uslovi života bili bolji u svih 144 naseljenih mesta.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ je pojasnio da ova investicija podrazumeva ugradnju izravnjavajućeg i završnog sloja asfalta.

„Pored ove deonice, trenutno se izvode radovi i na nadvožnjaku na ulazu u naseljeno mesto Bobište gde nas očekuje asfaltiranje u narednih nekoliko dana, kao i ugradnja novih ivičnjaka. Razgovarali smo sa predstavnicima JP „Putevi Srbije“ i uputili im zahtev da se sanira i raskrsnica kod zgrade Tri šešira a biće i radova na povezivanju grada Leskovca i opštine Gadžin Han.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare