MUP: Mladić se izvinio novinarki, tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela

BEOGRAD

Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitalo je sve okolnosti vezane za prijavu pretnji novinarki Gorici Nikolin i o svemu dostavilo izveštaj nadležnom tužilaštvu, saopošteno je večeras.

Naime, nakon prijave, policiji se sam prijavio devetnaestogodišnji mladić koji je potvrdio da je on ostavio komentar i ukazao da se novinarki lično izvinio zbog nedoličnog ponašanja.

Policija, je nakon njegovih navoda, obavila razgovor sa novinarkom Nikolin koja je potvrdila da joj se mladić izvinio, kao i da se nakon razgovora sa njim više ne oseća ugroženo.

Policija je o svim okolnostima ovog slučaja dostavila izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela s obzirom da je novinarka potvrdila da se ne oseća ugroženo.

Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom naglašava da svaku prijavu pretnji sagledava detaljno i da je nedopustivo ponašanje kojim pojedina udruženja i političke stranke, zloupotrebljavajući svoj položaj, pokušavaju da vrše pritisak na policijske službenike koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno, saopštio je Biro MUP-a Srbije .

U saopštenju se ne navodi koja udruženjima su u pitanju .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare