MS udruženje: Ukinuto zakazivanje pregleda u Starom uredu ukinuto, sestre upućuju i obolele od multipla skleroze na čekanje u red

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Od naših članova smo dobili obaveštenje da je od pre nekoliko dana ukinuto zakazivanje pregleda u Zdravstvenoj stanici br. 1 u ”Starom uredu”, što predstavlja veliki problem našim članovima, obolelim od multipla skleroze. Naime, medicinske sestre na prijemu u ZS 1 – Stari ured upućuju građane da čekaju na prijem kod svog lekara, pa se stvara gužva, a neretko dolazi do svađe među pacijentima, ali i između pacijenata i medicinskog osoblja. Takođe se niko ne javlja na telefon, a kada se neko javi, onda se samo odbrusi da je naređenje i nema zakazivanja. Podvlačimo da su naši članovi osobe sa invaliditetom, pri tome, lošeg opšteg zdravstvenog stanja i da ne mogu po više sati da čekaju da ih odabrani lekar primi. Naravno da ih niko ne pusta preko reda. Kao udruženje koje, po statutu pruža pomoć obolelima od multiple skleroze u zadovoljavanju specifičnih potreba i obezbeđivanje olakšica za lečenje bolesnika od multiple skleroze, prinuđeni smo da i na ovaj način, preko medija, apelujemo da se ovaj problem sa zakazivanjem pregleda u ZS br. 1 što pre reši i situacija vrati u pređašnje stanje, saopštilo je MS Udruženje Jablaničkog okruga. (saopštenje)

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
leskovčanin
leskovčanin
14 dana pre

Ne postoji u celoj državi gora zdravstvena ustanova od gore navedene.

Ovo nije pretnja, ovo je obećanje
Ovo nije pretnja, ovo je obećanje
15 dana pre

Dan posle izbora, direktorka, valjda osokoljena “pobedom”, šalje dvojicu dzivana, da mi prete kako će da mi “iseku vodu” zbog opomene i “duga” od 5.000 dinara. Pojedine komšije, primitivci, zadovoljno izašli u svoja dvorišta, da gledaju kako su “službena lica” iz Vodovoda pronašla “kriminalca”. Od tog momenta, zbog nerviranja sam pod stresom, skočio mi je i krvni pritisak, šečer se povećao na 12, pa sam završio kod lekara, o čemu imam dokumentaciju. Nit sam predstavnik opozicije, nit vlasti, samo običan građanin, koji će na kraju morati da zatraži zadovoljenje na sudu. Spor ćete 100% izgubiti, jer imam vrlo za..banog advokata.
Ali za početak poručujem: direktorka, ne valja ti rabota. Ja tebe ne poznajem, ne znam ko si, ali ne radi to više, ne šalji mi na kapiju svoje idiote, jer su od mene otišli isprepadani i uplašeni, zbog idotskog zadatka, i situacijom u koju su upali, a na koji si ih ti poslala. Rezultat svega toga je da sam pod stresom, i pogoršanog zdravlja, a oni su uplašeni od mene, i verujem da su ti se već požalili i da ste mi targetovali kuću.

natam navam
natam navam
16 dana pre

Ovde je neko posvadjan sa istinom,ja sam pre dva dana zakazao bez ikakvih problema telefonom pregled kod izabranog lekara.

samo metla
samo metla
17 dana pre

nerazumem vise ovaj narod sta hoce ,pa bili su izbori ,pa jel smo glasali i znali smo da je bilo ovako i opet smo izabrali da nam bude jos gore i nemoj vise da se zalite