Motoristi obradovali mališane za praznike

NIŠ

Prvi put ove godine delimo deci paketiće za Novu godinu i božićne praznike mada smo ih i ranije pomagali na najrazličitije načine, ali se nadamo da će i ova vrsta saradnje sa njima postati tradicija, kaže peredsednik Moto kluba Veterani 63 padobranske brigade Igor Janković koji je sa svojim kolegama iz kluba ali i članovima Udruženja Akord Media obradovao učenike Specijalne škole “Bubanj” paketićima sa slatkišima i igračkama. Tom prilikom su najavljene i nove akcije i nova sradanja sa ovom školom.

        “Prve nedelje aprila povodom obeležavanja Svetske nedelje dece sa posebnim potrebama, biće organizovana još jedna akcija. Tada će, nadamo se biti i povoljnije vreme za izlazak motora iz garaža, tako da ćemo u aprilu doći ovde motorima u većem broju”, dodaje Janković.

          On je dodao da će se potruditi da tada organizuju koncert i predstave u saradnji sa glumcima, a članovi ovog Moto kluba, doći će motorima.

             “Ljudi kroz emocije prepoznaju neke stvari i to je uredu, da dođu, i deci na bilo koji način podele malo radosti, bez obzira na to da li Deda Mraz ima crvenu košulju ili nosi crni prsluk. Meni je drago što su veterani 63.padobranske brigade došli  kao i AM PRESS da se jednostavno druže s ovom decom, da podele paketiće i vide način kako se ova deca obrazuju”,  istakao je direktor Specijalne škole Bubanj, Goran Malović.

              Podeli paketića prisustvovao i Aleksandar Miletić, Udruženje Akord Media. Zahvljujući zajedničkoj ideji sa Moto klubom, organizovana je ovakva akcija, kako bi deci na neki način bili ulepšani praznici.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare