Mladi lekari polozili ispit života

NIŠ

  Vi ste kod mene položili nešto važnije od specijalističkog ispita,ispit života, reči su profesora Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu i direktora ORL klinike Kliničkog centra Niš dr Dušana Milisavljevića kojima se obratio mladim specijalizentima koji su odbili da napuste kliniku i odu svojim kućama, već su ostali da pomažu pacinatima, a na taj način pomognu i lekarima.

               Direktor niške ORL klinike i profesor dr Dušan Milisavljević pohvalio je i na svom Fejbuk profilu specijalizante na ovoj klinici koji nisu u random odnosu a ostali su da pomažu bolesnim građanima. Milisavljević je dodao da će njegov aplauz u 20 sati biti namenjen njima i humanosti koju su pokazali.

              “  Večeras će mnogi u 20 časova aplaudirati zdravstvenim radnicima a moj aplauz i naklon ide mladim kolegama na specijalizaciji iz ORL. Moje mlade kolege koje su na volonterskim specijalizacijama iz ORL i nisu u radnom odnosu sa KC Niš nisu napustile Niš i otišli u svoje sredine već su ostali i tražili da budu uključeni u redovni rad klinike kako bi pomagali bolesnim građanima!!! Bravo za: Marinu Kovačević, Katarinu Mitrović, Nenada Radojičića, Sanju Žikić, Ivanu Lukić, Tomu Kovačevića, i naša tri klinička specijalizanta Sanju Milošević, Nikolu Nikolića i Nikolu Đorđevića. Drage moje mlade kolege vi ste kod mene položili nešto važnije od specijalističkog ispita, vi ste položili ispit života”,  poručio je profesor dr Dušan Milisavljević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare