Mitrović: Jonuza Musliu menjaju Albanci a ne Srbi

BUJANOVAC

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke (SNS)  i narodni poslanik Nenad Mitrović rekoa je danas za JUGpress da sa Demokratskom partijom  (DP) Nagipa  Arifija nema razgovora oko prekomponovanja vlasti u Bujanovcu.

” To su priče koje namerno na  albanskim portalima plasira Jonuz Musliu, kako bi predstavio da Srbi žele njegovu smenu i time sebi učvršćuje pozicije kod albanskog naroda. Prema  informacijama koje ja imam , Musliu  u Nacionalnom savetu Albanaca više nema većinu sa PDD-om i njega žele da smene njegovi Albanci zbog zloupotrebe funkcije predsednika Nacionalnog saveta Albanaca , ali i zbog nedomaćinskog poslovanja i trošenja novčanih sredstava tog saveta”, rekao je Mitrović.

“Jonuz Musliu,  kako bi sebe sačuvao na poziciji predsednika Skupštine opštine  Bujanovac i predsednika Nacionalnog saveta Albanaca,  plasira priču kako Srbi planiraju njegovu smenu. SNS u ovakvom rasporedu  snaga političkih partija ne želi da učestvuje u lokalnoj vlasti, naš stav je jasan,  a to je da ukoliko ne postoji većina za vršenje lokalne vlasti,  idemo na vanredne lokalne izbore”, rekao je Mitrović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare