Mitrović: Evo dokaza da je Kamberi lagao o pozivu, očekujem javno izvinjenje

BUJANOVAC

 

Narodni poslanik i predsednik bujanovačkog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nenad Mitrović dostavio je JUGPress-u poziv na otvaranje pogona kompanije “Jumko” u Bujanovcu, koji je 29. januara upućen predsedniku opštine Bujanovac Šaipu Kamberiju.

 

Otvaranju pogona 1. februara ove godine nisu prisustvovali predstavnici lokalne samouprave zbog toga što, kako su tada za JUGPress izjavili Kamberi i njegov zamenik Stojanča Arsić, nisu ni bili pozvani na događaj, dok je Mitrović “odgovorno tvrdio da su predstavnici lokalne samouprave bili pozvani”.

“Ovo je poziv koji je prosleđen Kamberiju na zvaničnu email adresu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Opštine Bujanovac. Što pokazuje da Kamberi i njegovi saradnici nisu govorili istinu kada su izjavljivali da nisu pozvani na otvaranje pogona”, ističe Mitrović.

Kako kaže, to samo pokazuje Kamberijev odnos prema privredi i građanima opštine Bujanovac, kao i njegovu spremnost da radi na ekonomskom razvoju opštine koja spada u red najnerazvijenijih u Srbiji.

“Očekujem javno izvinjenje od Šaipa Kamberija za laži koje su on i njegovi saradnici plasirali poslednjih mesec dana”, zaključio je Mitrović

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare