Miodrag Stanković ( Ujedinjeni- Nada za Niš): Ponovljeni izbori na dva biračka mesta na Medijani prilika da opozicija još ubedljivije pobedi 

NIŠ

Miodrag Stanković, kandidat za gradonačelnika koalicije „UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ“ pozvao je sugrađane koji žive na teritoriji gradske opštine Medijana, da na ponovljenim izborima za odbornike, na biračkom mestu 14 u Osnovnoj školi “Ćele Kula” i 16 u Vatrogasnom domu, u nedelju, 16. juna od 7 do 20 sati, izađu u što većem broju i zaokruže broj 3, „UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ“.

Gradska izborna komisija poništila je ta dva biračka mesta, zbog utvrđenih nepravilnosti.  

„Pozivam vas da učinite da pobeda opozicije na teritoriji gradske opštine Medijana bude još ubedljivija. Jako je važno reći da su se i druge opozicione grupacije solidarisale i pozvale svoje birače da glasaju za broj 3, jer po Dontovom sistemu, naša koalicija je najbliža dobijanju još jednog mandata.

Još uvek nije gotova borba za pravdu u našem gradu. Opozicija je podnela veliki broj prigovora i zahteva da se ponove izbori na biračkim mestima za odbornike Skupštine Grada Niša na kojima su se dogodile teže povrede izbornog procesa. Postupak je još uvek u toku I nalazi se u rukama nadležnih organa. 

Llista Ujedinjeni-Nada za Niš je direktno oštećena I oduzet nam je jedan mandat u Skupštini Grada Niša. I Cesid I Ipsos su 2. juna u 10 ujutru potvrdili naša saznanja da koalicija Ujedinjeni- Nada za Niš ima 3 mandata, da bi se nakon tri sata, sve to promenilo. 

Borićemo se da se sve sumnjive okolnosti ispitaju i da nam se vrati mandat ukoliko nam je nepravedno oduzet.” – izjavio je Miodrag Stanković, kandidat za gradonačelnika koalicije „UJEDINJENI – NADA ZA NIŠ“.(kraj) DN/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare