Miodrag Stanković (SDS): Brutalna kupovina glasova od strane režima

NIŠ

„Putem propagandnih medija i ucenjivanjem ljudi koji zavise od javnog sektora, od poslova povezanih sa partijom, preko tzv. pomoći penzionerima, mladima, zdravstvenim i prosvetnim radnicima, vlast u Srbiji smatra da je uveliko „završila“ izbore.

Srpska napredna stranka želi da se prikaže kao vlast koja ima stabilnu ekonimiju, dok svi parametri pokazuju da je država u sve većim dugovanjima. Javni dug Srbije se povećava iz godine u godinu, na kraju 2021. godine iznosio je 30,13 milijardi evra, dok je 2012. godine iznosio je 17,6 milijardi evra– izjavio je Miodrag Stanković, potpredsednik Socijaldemokratske stranke.

„Politički marketing Srpske napredne stranke skupo košta domaću privredu. Nakon što je isplaćeno 10.000 dinara pomoći zdravstvenim radnicima, preko milion mladih od 16 do 29 godina dobilo je 100 evra, a 1,7 miliona penzionera  20.000 dinara.

Sve što država izdvaja i daje, dodatno zadužuje našu zemlju. Ono za šta bi država trebalo da koristi kredite su investicije, novac za nova radna mesta, umesto što se koristi skupim poklonima..

Vlast koristi tešku finansijsku situaciju, dok narod preživljava, da se dodvori narodu i da kupi glasove, ali će sve to naša deca morati da vraćaju. Sve to govori da je SNS u panici da će izgubiti vlast, pa koristi metode koje će „osigurati nesigurne glasove“. To je brutalna kupovina glasova.

Novac koji država nesebično poklanja zapravo pripada građanima, dok režim pokušava da stvori sliku kako daje iz svog džepa.

Narod je sit i narodu je dosta političkih igrarija, jednokratnih finansijskih injekcija, zato će aprila meseca reći svoj stav o tome, kada će vlast SNS-a otići u političku istoriju“ – zaključio je Stanković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare