Mini bazar rukotvorina u „Tržnom centru Roda“

NIŠ

„Mini bazar rukotvorina“ počinje sutra u TC Roda i trajaće do 8.marta, a organizator bazara je Udruženje za negovanje tradicija Višnja.

  „ Na ovom jedinstvenom mini bazaru, koji traje tri dana, Nišlije će  moći da se upoznaju sa rukotvorinama koje su spoj tradicije i kulturnog nasleđa na savremeni način. Takođe će posetioci imati priliku da kupe unikatni poklon za pripadnice nežnijeg pola a povodom međunarodnog dana 8. marta“,  kažu organizatori.

                            Iz Udruženja za negovanje tradicije Višnja pozivaju sve Nišlije da posete bazar, uživaju u rukotvorinama koje su nastale u radionicama u kojima se neguju stari zanati a koje su plod kreativnosti. Na štandovima će biti za svakoga po nešto jer su u ponudi i igračke, ukrasi, nakit kao i drugi predmeti od kojih neki imaju i upotrebnu vrednost.

                            „Neko može da pronađe i poklon za 8.mart koji će pokloniti dragoj osobi, a njegova vrednost je utoliko veća jer je jedinstven, neponovljiv i ručno urađen sa puno ljubavi“, dodaje Maja Sević iz Udruženje za negovanje tradicije Višnja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare