Milion dinara za superheroje

NIŠ

                       JCI Niš i Niški klaster naprednih tehnologija pokrenuli su humanitarnu akciju “Milion dinara za superheroje”. Cilj akcije je da se u saradnji sa privredom i pojedincima, prikupi najmanje 1.000.000 (milion) dinara za kupovinu zaštititnih vizira za medicinsko osoblje Kliničkog centra u Nišu.

                      Zaštitni viziri biće nabavljeni u saradnji sa domaćom firmom koja proizvodi zaštitnu opremu.

                      „ Pronašli smo firmu u Srbiji koja se bavi proizvodnjom zaštitne opreme i koja je svoju proizvodnju prilagodila ovoj situaciji. Ovakvom akcijom ujedno ćemo pomoći i domaćoj privredi“, naveli su organizatori.

                        Iz NiCat-a i JCI-ja Niš navode da je potrebna pomoć svih privrednika, ali i pojedinaca.

                          Ovom akcijom žele da motivišu sve humane privrednike, privredna društva i pojedince, da shodno svojim mogućnostima, uzmu učešće u ovoj akciji, tako što će na račun JCI Niš na broj : 325-9500600006198-80 koji se vodi u Vojvođanskoj banci, donirati finansijska sredstva za kupovinu vizira.Tok akcije se može svakodnevno pratiti na sajtu koji je pokrenut u okviru projekta -https://zasuperheroje.rs/. Na sajtu će konstatntno biti ažurirani podaci o prikupljanju finansijskih sredstava i uplatiocima.                      Učestvovanjem u ovom humanitarnom projektu, pokazujemo društvenu svest i odgovornost, a i sami postajemo superheroji ! , navode pokretači akcije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare