Mihajlović: Lažne optužbe Jeremića

BEOGRAD

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da neće proći pokušaji dela opozicije koji bi hteli da podižu svoj rejting blateći nečiji rad i rezultate.

Odgovarajući na današnju izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremić Mihajlović je poručila da bi on lažnim optužbama sebi da podiže rejting, umesto da se obrati institucijama.

Kad neka stranka nema uporište kod građana, kao što je Narodna stranka Vuka Jeremića, onda je najlakše da svoj rejting pokušavaju da podignu tako što će u javnosti lansirati optužbe protiv nekog čije ime će privući pažnju medija, navela je Mihajlović.

Pritom se, kako je ocenila,. ne libe ni da preuzimaju ulogu institucija kojima bi, da su iskreni u svojim namerama, prvo trebalo da se obrate ako imaju dokaza da je nešto rađeno protivzakonito.

„Ali, pre nego što krenete nekog da blatite i da iznosite najteže optužbe, trebalo bi barem da se informišete toliko da znate da Ministarstvo nije to koje će bilo koga ni priključiti niti isključiti sa napajanja električnom energijom“, navela je Mihajlović.

Zato, kako je istakla, neće da ćuti na takve optužbe.

„Jer svaki put kad bez argumenata napadnete nekog ko radi po zakonu, i čiji je prioritet da i javna preduzeća posluju preglednije i efikasnije, direktno pomažete onima koji imaju suprotne interese i kojima odgovara “lov u mutnom” i uništavanje strateški važnih preduzeća kao što su EPS i Elektrodistribucija Srbije”, navodi Mihajlović u pisanoj izjavi.

Prati
Obavesti me o
guest
3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mile
Mile
9 dana pre

Znači li to da distribucija nema ovaj interni dokument? Da je lažan? Pa onda uhapsite onog ko je ovo izneo u javnost.
A o elektrifikaciji polja će se tek čuti. Tolike pare se troše, a moglo bi mnogo jeftinije. Ali, ovako ima i za jake provizije, bez obzira na to što se zadužuju i naši praunuci. Ko će bre da vraća te uludo potrošene pare?
Nešto je trulo ….

Slobodan
Slobodan
10 dana pre

Bolje bi bilo da dotična ministarka vidi ko to i zašto preti Nataši Prišić https://www.facebook.com/groups/167270358337029/permalink/168024278261637/
pa tek kada reši sve probleme u ministarstvu koje vodi, priča o politici

Zadnji put uredio 10 dana pre Slobodan
Jaaa
Jaaa
10 dana pre

Izvolte tužite Jeremića i dokažite da laže na sudu