MIHAJLOVIĆ: GLASAJTE ZA REZULTATE

VRANJE

Socijalistička partija Srbije Vranjem vlada 25 godina i šta je napravila. Napravila je da nema investitora da nema posla, da nema budućnosti, rekla je potpredsednica SNS  Zorana Mihajlović.

 

Ona je u okviru predizborne kampanje posetila je Vranje.

Nakon šetnje kroz centar grada gde je razgovarala sa građanima i obilaska štanda stranke, izrazila je zadovojstvo što je danas u Vranju.

„Divni ljudi, divan grad, loša vlast. Pozorište je simbol ovog grada, simbol Srbije, ali nažalost loša vlast u Vranju nije u stanju dve godine da ga renovira”, rekla je Mihajlović.

Pozvala je građane da 24. aprila kad budu izašli na glasanje razmišljaju o rezultatima, odnosno o onome što sadašnja vlast nije učinila u Vranju i onome što su u prethodne dve godine uradili Aleksandar  Vučić i Srpska napredna stranka.

Vranje Zorana Mihajlovic2Vranje Zorana MihajlovicVeanje Zorana Mihajlovic1

„Glasajte za rezultate, glasajte za puteve koje gradimo za sve ono što smo učinili u protekle dve godine, a to su nova radna mesta, 27 fabrika, investicije od milijardu i 700 miliona evra koje su došle u Srbiju. Toga u Vranju nema jer imamo lokalnu vlast koja neće da radi za svoje građane. Dajte da to zajedno promenimo, da ujedinjeni napravimo korak napred za našu budućnost“, rekla je  Mihajlović.

Predstavljajući kandidata SNS za gradonačelnika Vranja, dr Slobodana Milenkovića, rekla je da ako bude dobio poverenje građana  da vodi ovaj grad, prvo mora da sredi Pozorište, dovede investitore, otvori nova radna mesta, da učini sve da se ovde bolje živi.

Na kraju je poručila.

„Svi mi zaslužujemo da vidimo Vranje koje će biti razvijeno. Građani zaslužuju bolji i drugačiji život, da ne čekaju dugo svoje sudske presude, zaslužuju bolji Dom zdravlja, da bude dovojno vode i da u svakom delu grada postoji izgrađena kanalizaciona mreža, da se grad razvija. Zajedno, ujedinjeni možemo sve. Vranje može da bude razvijeno kao svaki grad u Srbiji. Zato na predstojećim izborima poverenje dajte listi Aleksandar Vučić – Sbija pobeđuje“.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare