Mihajlo Terzić, fudbalska nada sa Plilule

NIŠ

Mihajlo Terzić ima sedamnaest godina a već mnogi u njemu vide talentovaog fudbalera. Mihajlo, ili kako mnogi vole kažu, fudbalska nada sa Palilule, prve fudbalske korake načinio je u FK KCN Železničar. Nakon  sedam godina,  na poziv FK Radnički Niš,  januara 2021.godine prelazi u klub i nastupa u najkavlitenijem takmičenju u Srbiji za mlađe kategorije, za generaciju U17.       

                     

Nastupajući za FK Radnički Niš  u utakmicama kvalitetne lige Srbije stekao je dodatno iskustvo i afirmaciju a januara ove godine prelazi u superligaša TSC iz Bačke Topole.

                           „Najzaslužniji za sve moje dosadašnje rezultete i fudbalski razvoj su moji treneri. Punih osam godina trenirao sam pod okom trenera Saše Živadinovića i u  FK KCN Železničar i u FK Radnički Niš dok je nemerljiv doprinos mojoj fizičkoj spremi  dao kondicioni trener Ivan Tomić sa kojim je sarađivao prethodnih meseci“, kaže mladi Terzić koji igra na mestu veziste.

                        FK TSC ima najbolje uslove u zemlji za razvoj mladih igrača , smeštaj i hrana su izuzetni, tereni su vrhunskog kvaliteta dok je infrastruktura kao u najboljim evropskim fudbalskim klubovima.

                      „ Odnos svih na akademiji je krajnje profesionalan, treneri su maksimalno posvećeni radu sa mladim igračima, puni su iskustva i znanja koje prenose igračima i jednostavno u klubu se obraća pažnja do najstitnijih detalja i ništa se ne prepušta slučaju.  Jednom rečju , sve je na neverovatnom nivou“, kaže mladi Terzić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare