„Megal“ na sajmu u Prištini

PRIŠTINA

 

Bujanovački „Megal“ će predstaviti svoje proizvode na Međunarodnom sajmu privrede „Priština 2018“, koji se održava u ovom gradu od 18. do 21. aprila, izjavio je za JUGpress direktor preduzeća, Dragoljub Kostić.

 

Odlazak jednog od najstarijih proizvođača opreme za centralno grejanje na prištinski sajam, po rečima direktora Kostića, biće realizovan u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS).

„Tržište Kosova je za nas veoma značajno, jer tamo prodamo oko 800 kotlova godišnje, što je 20 odsto naše ukupne proizvodnje“, istakao je naš sagovornik.

Kostić smatra i da itekako ima prostora za veće prisustvo „Megala“ na pomenutom tržištu što je i motiv učešća bujanovačkog preduzeća na sajmu u Prištini.

Ljuljzim Rašiti iz bujanovačke Kancelarije PKS, kaže da će, pored „Megala“, svoje proizvode na prištinskom sajmu predstaviti još jedna firma iz opštine Bujanovac – fabrika vode i sokova „Bivoda“.

Rašiti je za JUGpress potvrdio učešće i nekoliko preduzeća iz Vranja i Leskovca, istakavši i da će više od 60 firmi iz cele Srbije biti prisutno u Prištini.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o