Međuokružna smotra amaterskih pozorišta u Lebanu počinje u ponedeljak

LEBANE

Međuokružna smotra amaterskih pozorišta 2023. godine počeće 22. maja i trajaće do 25. maja. Održaće se u Domu kulture „Radan“ u Lebanu.

Osim domaćina, na smotri će učestvovati i gosti iz Prokuplja, Žitorađe, Surdulice, Niša, Dimitrovgrada i Čačka.

Ponedeljak je rezervisan za dve predstave, prva je „One su htele nešto… deca?“, koju će izvesti Dramski studio Gimnazije iz Prokuplja od 17 časova, a drugu „Roze pismo“, izvešće Narodna biblioteka Žitorađa od 20 časova.

U utorak će se na repertoaru naći nešto više predstava nego ostalih dana smotre, prvu predstavu „Petar Pan“ će izvesti Omaldinsko-dečji dramski front „Žar Ptica“ iz Surdulice od 12 časova, drugu „Igre u pesku“ – Akademsko pozorište SKC Niš od 17 časova, a treću „Orkestar titanik“ – Pozorište „Hristo Botev“ CZK Dimitrovgrad od 20 časova.

Smotru u sredu će Dramski studio Gimnazije „Stojan Ljubić“ iz Lebana početi prestavom „Autobiografija“ od 17 časova, a zatim će uslediti predstava „Sumnjivo lice“ koju će izvesti AP „Hranislav Dragutinović“ iz Prokuplja od 20 časova.

Poslednji dan smotre, četvrtak, počeće prestavom „Drudžeto i sedemte Snežanki“, koju će izvesti Pozorište „Hristo Botev“ CZK Dimitrovgrad od 12 časova, a poslednja predstava na ovogodišnjoj smotri biće „Ručni rad, ili tajna jednog pisma“, koju će izvesti Glumački atelje KC Čačak od 19 časova.

Na kraju smotre uslediće proglašenje pobednika i dodela nagrada. (kraj) JS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare