Međunarodona izložba pasa u Leskovcu

LESKOVAC

Tradicionalna, 12. Međunarodna izložba pasa svih rasa, održana je u Leskovcu u parku između pijace i Gradskog stadiona. „South Winner Show CAC-CACIB“ takmičenje okupilo je veliki broj vlasnika pasa, ali i građane koji su lepo vreme iskoristili za šetnju i druženje sa psima. Naročito si uživala deca.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Goran Cvetanović koji je zaključio da ovakvi skupovi našim sugrađanima predstavljaju pravo uživanje.

„Druženje sa našim četvoronožnim prijateljima najbolji je način da se oslobodimo stresa, a prema brojnim naučnim istraživanjima veoma je korisno za čoveka. Sve nas koji smo ovde danas povezuje pre svega ljubav prema psima, veliko strpljenje, nežnost i energija. Zahvaljujući Kinološkom društvu „Leskovac“, leto ispraćamo ovim izložbama koje privuku između 300 i 500 izlagača. Da ovo društvo ima dugu tradiciji i epitet dobrog domaćina, dokazuju i izlagači iz brojnih evropskih zemalja kao i prisustvo eminentnih kinoloških sudija. Psi su naši prijatelji i branitelji, mi smo njihov život i ljubav. Oni će uvek biti nama verni i odani, do poslednjeg daha. Zato budimo dostojni njihove odanosti.“

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Anja Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Anja
Gost
Anja

Je l gradonačelnik pored najlepšeg dvorišta ima i najlepšeg psa?