Marta Mratinković pobednik u konkurenciji mlađih juniorki u finalu Kupa Streljačkog saveza Srbije

LESKOVAC

Marta Mratinković iz Streljačkog kluba “GT” iz Leskovca, iako još uvek kadetkinja, osvojila je prvo mesto dobila i titulu pobednika kupa u konkurenciji mlađih juniorki u finalu Kupa Streljačkog saveza Srbije

Ona je u finalu ubedljivo pobedila sa četiri kruga prednosti, ostavivši iza sebe članove reprezentacije Srbije. Ona je osvojila i drugo mesto u konkurenciji kadetkinja

U Smederevu je održano Finale kupa Streljačkog saveza Srbije u gađanju vazdušnim oružjem B programa (pionirska, kadetska i kategorija mlađih juniora i juniorki).

U svakoj kategoriji se takmičilo po 10 najboljih strelaca sa ranijih takmičenja, a Streljački klub “GT” iz Leskovca su predstavljala tri strelca vazdušnim pištoljem.

Đorđe Petrović je u konkurenciji mlađih juniora vazdušnim pištoljem ušao u finalno gađanje kao osmoplasirani i na kraju je osvojio 6. mesto. Teodora Milčić je zauzela 10 mesto u konkurenciji mlađih juniorki vazdušnim pištoljem.

Neka Vaš komentar bude prvi na "Marta Mratinković pobednik u konkurenciji mlađih juniorki u finalu Kupa Streljačkog saveza Srbije"

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*